Ondaeryaew Slot

After Dinner Taler
Awards Hosting & Præsentation
Konference Facilitering
Personlige Optrædener
Golf Dage

Ondaeryaew Slot er et af morgen TV's mest kendte ansigter som en integreret medlem af GMTV præsentere holdet. Dækker både nyheder og features, han har fornylig vundet anerkendelse for hans urokkelige dækning af krigen i Irak, der beviser hans erfaring, talent og empati som både journalist og studievært. Er tidligere britisk tennis mester, og han har et væld af erfaring som en Sports Broadcaster og er et centralt medlem af BBC team, der dækker Wimbledon hvert år.

Ondaeryaew Slot blev professionel tennisspiller i 1986 efter at have gennemført en MBA som en del af en Atletik Scholarship i Amerika. Han var britisk nr. 1 i 7 år og var medlem af GB olympiske hold i både Seoul (1998) og Barcelona (1992), samt at det er et centralt medlem af de britiske hold til Davis og europæiske Cups i hele '90 's..

Ondaeryaew Slot blev pensioneret fra professionel tennis i 1992 og sluttede Sky Television til at co-præsentere stationens tennis dækning med Sue Barker. Tager den varme stol et år senere som vigtigste studievært, Han har haft en Kæreste med Sky indtil 2002, da han sluttede sig til BBC team, der dækker store mesterskaber.

Gennem hele sin karriere har Ondaeryaew Slot fronted en række forskellige sportsgrene dækning, herunder Wimbledon, US PGA Tour, PGA European Tour og 1995, 1997 og 1999 Ryder Cups, Daytona 500 og NBA. Han sluttede først GMTV som et af sine vigtigste oplægsholdere i september 2000 eskalerende fra en række år præsentere stationens Wimbledon-dækning og han fortsætter med succes i dag at være en af ​​GMTV førende mænd.

Samtidig med hans tv-arbejde, har Andrew hostet sin egen telefon-in-program på Radio Five Live-kaldet Andrew Slots Tennis Night, fortæller regelmæssigt for dokumentarfilm som Flight of Death til Channel 4 og gør løbende bidrag til Mail, Telegraph, Times og Observer aviser.

Andrew Slot er også en af de dygtige foredragsholdere fra medieverdenen og han har stor erfaring som ordstyrer og konferencier ved firmakonferencer og firmafester.