ordstyspeaker

Jens Gaardbo er en national og international tv-ordstyrer, hvis innovative stil har ført ham ind i nogle af de mest varierede projekter om radio og TV. Fra Wall Street og 9/ 11 til Eurovision Song Contest , har han trodset de konventionelle roller.

På Radio, er Jens Gaardbo vært for BBC Radio Four's søndag morgen program Radiohuset , og på tv hans program Weekend Verden ses ugentligt på BBC World News med 175 millioner seere . Han er også en regelmæssig stand-in på Jeremy Vine show på BBC Radio 2 .

Jens Gaardbo er den London -korrespondent for US Public Radio programmer , takeaway og "The World ", og har boet og arbejdet i USA i udstrakt grad . Han var en praktikant under formandskabet af Ronald Reagan , og var i New York som en Wall Street Anker under angrebene den 9/11.

Han er også kendt som vært for mange offentlige arrangementer , fra de månedlige offentlige " Spørgetid" begivenheder i London , til uformelle briefinger for at besøge amerikanerne rammer teaterscene . Jens Gaardbo har en lang liste af optrædener og møder for at tilføje til hans usædvanlige blanding af interesser. Han er velkendt for London journalist hub Frontline Club, hosting månedlige begivenheder der . Han har også været vært Eurovision begivenheder i London og Oslo , og som ledes begivenheder fra Ohio til Singapore .

Samt at det er en fantastisk vært for en bred vifte af firmaarrangementer, Jens Gaardbo er en vittig og lærd efter middagen taler genfortælle historier om sin tid i USA , præsenterer den underlige og vidunderlige Eurovision Song Contest, hvordan ' fix ' fodbold, og indsigter ind på livet af en tv-foredragsholder og journalist .

Han er også involveret i velgørende arbejde leverer pro bono arbejde på tværs af et bredt spektrum , fra Prison Radio til skole mentorordninger , og er en regelmæssig frivillig på lokale projekter .