Wjmnxremxnec-speakers

Claude Legrand
Praktisk Innovation Expert

Kan organisationer lære at blive ikke bare innovative, men vedvarende innovative ? Claude Legrand , en af ​​Nordamerikas bedste foredragsholdere om praktisk innovation, giver en klar køreplan til at omfavne en igangværende innovationskultur på alle organisatoriske plan .

Medforfatter af Innovative Intelligence: The Art og praksis Førende Bæredygtig Innovation i din organisation, har Legrand vist klienter , inklusive München Life genforsikring, ING Direct , Staples, Pfizer, Canadian Tire , TD Canada Trust, Novartis , Moneris og The Bank of Montreal - til at tænke på en innovativ måde , hver gang de har brug for .

Legrand er Managing Partner i Ideaction Inc., en innovation consulting og læring selskab, som med succes har hjulpet organisationer blive mere innovative i de sidste 25 år.

Legrand var også stiftende Program Director for Centre of Excellence i Innovation Management på Schulich Executive Education Centre (en del af Schulich Business School ) og stiftende formand for Sammenslutningen af ​​innovationseksperter .